25.04.2024

Пожертви для хворих дітей крала 35-річна жителька Тернопільщини

Ваша реклама

Крала гроші, які збирали на лікування хворим дітям. 35-річна жінка неодноразово привласнювала кошти зі скриньок для пожертв. Правоохоронці довели причетність жінки до трьох таких злочинів.

Про злочин повідомила у поліцію місцева мешканка. Вона повідомила, що невідома особа викрала з приміщення магазину скриньку з пожертвами для онкохворих дітей. Переглянувши записи з камер відеоспостереження, правоохоронці встановили, що це вдруге незнайомка спокусилася на зібрані гроші. Загалом представники благодійної організації повідомили, що на момент скоєння злочинів в скриньках знаходилося близько 1000 гривень.

Аналогічний злочин підозрювана вчинила через деякий час в місті Кременець. Цього разу вона привласнила кошти, які збирали для дітей з обмеженими можливостями.

Правоохоронці встановили, що жінка уродженка Броварів Київської області, яка протягом останніх півтора роки проживає в Почаєві. Вона пояснила, що краде через скруту. Мовляв, вона безробітна, а коштів, які надсилає їй батько не достатньо для проживання.

Якщо провину жінки доведуть, то їй загрожує від п’яти до восьми років тюрми.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,