24.04.2024

Понад 200 наплічників подарували дітям військовослужбовців з Тернопільщини

Креатор буд

Їх батьки зараз захищають нашу країну на фронті. Члени Спілки української молоді, які зараз закордоном, організували для дітей військових подарунки. На Тернопільщину область передали понад 200 наплічників із пакунками.

“Теплом зігріємо серця” — саме такою є назва благодійної акції, яку організовує Спілка української молоді. У Тернополі її проводять вже 9 рік поспіль. Мета – передати подарунки дітям, батьки яких зараз на фронті. Члени СУМу, які живуть в Сполучених штатах, Великій Британії, Австралії, Канаді та Німеччині, відправили в нашу область 220 наплічників.

“Члени нашої організації є не лише в Україні, а і по всьому світу, де є українська діаспора, не могли зі зброєю стати на захист України. Але вони дуже хотіли підтримати родини військових, підтримати їхніх дітей. Так і виникла ідея акції”, — розповіла координаторка акції Мар’яна Марець.

Більше 450 тис доларів витратили, аби потішити родини. Подарунки роздавали хлопчикам і дівчаткам, віком від 5 до 11 років. У пакунках – іграшки, канцелярія, одяг та солодощі.

Ольга та її дітки вже отримали наплічники. Тато дівчаток — військовий і зараз захищає нашу країну на сході, тому їх як і всіх інших діток, запросили на виставу, щоб вручити сюрпризи. Емоції дітей — у сюжеті.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,