20.04.2024

Понад 200 іграшок з вовни має тернополянка у власній колекції

Креатор буд

За допомогою шматка вовни та голки тернополянка Людмила Дрозд створює незвичайні іграшки. Зараз майстриня працює над скульптурою ворони.

Все що потрібно для роботи – маленький стіл, вовна, фарби та набір голок. Людмила розповіла, що валянням почала займатися спонтанно: шукала нове хобі й тому вирішила пройти майстер-клас зі створення іграшок. Тепер не уявляє свого життя без улюбленої справи.

Мисткиня пояснила журналістам, що свою роботу завжди починає зі створення каркасу для іграшки. Потім обирає розмір голки відповідно до того, з якою кількістю вовни працює. Іноді добавляє до майбутнього творіння елементи з фарфору або епоксидної смоли. А для окремих персонажів дівчина навіть шиє одяг. Звертає увагу також і на якість матеріалів, адже від цього залежатиме скільки часу іграшка зберігатиме гарний вид.

Загалом Людмила Дрозд зробила понад 200 іграшок за 6 років творчості. Тепер, мисткиня планує опановувати нові техніки роботи з вовною та створювати більші за розміром скульптури. За її словами, у творчості головне наполеглива  робота та натхнення, тож завжди потрібно вдосконалювати свої вміння.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,