29.04.2024

Помічниками св. Миколая можуть стати тернополяни, прочитавши лист із дитячою мрією

Креатор буд

У церкві святого апостола Петра вже стоїть традиційна ялинка з дитячими мріями. 12 рік поспіль її прикрашають листами до святого Миколая. Кожен охочий може обрати одне із послань до Чудотворця та здійснити дитячу мрію.

Цього року акція особлива, розповіла волонтерка акції Христина Марціяш. Чимало листів написали діти, які через війну покинули рідні домівки та міста. Та й прохання у дітей – дорослі.

Зараз волонтери опрацювали та внесли в базу більше тисячі листів. Така кількість, кажуть, рекордна. Всі листи волонтери розміщуватимуть на ялинці. А дорослі, які бажають виконати дитячу мрію – мають прийти, вибрати конверт, і стати помічником святого чудотворця. В листі вказане ім’я, вік дитини, і те, що вона просить у Миколая. Ось і ми вже традиційно беремо конверт.

Францисканська молодь і волонтери закликають небайдужих доєднуватися до акції. Окрім конвертів можна пожертвувати гроші. Або ж придбати речі з додаткового списку, фрукти чи солодощі.

Акція триватиме впродовж наступних трьох тижнів. Усіх, хто взяв листи, просять принести подарунки до 6 грудня. Доєнуйтеся до акції і ви, адже дарувати дітям радість, особливо в часі війни – це теж крок до спільної перемоги.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,