16.04.2024

Помер студент тернопільського технічного університету: його збила машина

Ваша реклама

Помер студент тернопільського національного технічного університету Анатолій Ярошенко. Хлопець навчався на 2 курсі за спеціальністю “Психологія”.

Як з’ясувалося, він загинув під колесами автомобіля. Смертельна автопригода трапилася на вулиці Микулинецькій, у неділю, 19 вересня над ранок неподалік цукрового заводу. Водій автомобіля Skoda Fabia збив вісімнадцятирічного пішохода. Хлопець загинув до прибуття швидкої медичної допомоги.

На місце аварії виїжджала слідчо-оперативна група та бригада екстреної медичної допомоги. Травми юнака виявилися несумісними з життям. Він помер ще до приїзду лікарів.

У водія відібрали зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. Даний факт слідчі внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань згідно із ст. 286 ч.2 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Про те, що студента не стало повідомили на сторінці факультету економіки та менеджменту ТНТУ.  У коментарях до поста знайомі згадують Анатолія як добру, щиру людину, яка завжди була готова допомогти іншим.

Сьогодні хлопця ховають на Микулинецькому кладовищі.

Редакція телеканалу висловлює співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять!



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,