05.05.2024

Поліцейські розшукали любителів екстремальної їзди, які гасали вулицями Тернополя

Ваша реклама

Водії елітних автівок влаштовували перегони. Поліцейські розшукали любителів екстремальної їзди, які гасали вулицями Тернополя й наражали на небезпеку містян. Горе-кермувальники порушували швидкісний режим, створювали аварійні ситуації та кермували без відповідних документів.

На порушників склали адміністративні матеріали.

На горе-водіїв скаржилися стурбовані тернополяни. Люди просили знайти та притягнути до відповідальності водіїв елітних автівок, які вдень та вночі гасали центральними вулицями міста.

Іномарки на великій швидкості “дрифтували” на пішохідних переходах, наражаючи на небезпеку як пішоходів, так й інших водіїв. Окрім цього, хлопці в соцмережах хизувалися своїми потиправними діями. Вони викладали в інтернет відео з екстремальною їздою.

Працівникам патрульної поліції вдалося розшукати п’ятьох учасників незаконних автозмагань. Це студенти місцевих вузів. Наймолодшому з них 19 років, а найстаршому – 25 років.

В минулому патрульні вже неодноразово притягували молодиків до адміністративної відповідальності за скоєння різноманітних правопорушень, зокрема за правила дорожнього руху та громадської безпеки.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,