29.03.2024

Поліцейські проводять профілактичні бесіди та застерігають громадян від найпоширеніших злочинів

Креатор буд

Зустріч з працівниками Тернопільської міської лікарні №2 провели співробітники районного управління поліції. Вони поінформували про криміногенну ситуацію у Тернополі, розповіли про найпоширеніші види злочинів та дати поради, як від них вберегтися.

З медичними працівниками спілкувався старший дільничний інспектор Ігор Нагрибецький, який безпосередньо обслуговує територію масиву “Сонячний”.

Поліцейський розповів про шахрайські схеми, у які найчастіше потрапляють тернополяни та застеріг не довіряти незнайомцям. Також нагадав про обов’язковість дотримання обмежень комендантської години та закликав не нехтувати сигналами повітряної тривоги.

Про види домашнього насильства, його прояви та куди звертатися за допомогою поінформував присутніх старший інспектор сектору протидії домашньому насильству Тернопільського районного управління поліції Павло Пелешок.

“Ми протидіємо такому явищу, як домашнє насильство, намагаємося запобігати таким фактам, а, якщо такі ситуації трапляється, ми реагуємо і притягуємо порушників до відповідальності”, — зазначив поліцейський.

Правоохоронці роздали листівки з порадами, які допоможуть запобігти злочинам та контактами екстрених служб, куди можна звернутися за допомогою у будь-який час доби.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,