20.04.2024

Поліцейські посилено пильнуватимуть за порядком на Тернопільщині під час Великодня

Креатор буд

Поліція берегтиме спокій краян на Великодні свята. До охорони громадського правопорядку під час великодніх богослужінь будуть залучені поліцейські, члени добровольчих формувань та військовослужбовці. Патрулі будуть максимально наближені до храмів, у яких відбуватимуться відправи.

За даними управління превентивної діяльності головного управління Національної поліції в області, 23 та 24 квітня до чергування буде залучено 700 осіб, половина з них – поліцейські, ще триста членів добровольчих формувань та 70 військовослужбовців ЗСУ. В резерві перебуватимуть понад 20 співробітників підрозділів особливого призначення.

Освячення великодніх страв відбуватимуться відповідно до обмежень, встановлених воєнним станом в Україні та комендантською годиною, яка триватиме з 23 до 05 години.

Окрім цього, в посиленому режимі працюватимуть оператори служби 102, поліцейські нестимуть службу на блокпостах, патрулюватимуть населені пункти, охоронятимуть об’єкти критичної інфраструктури, а також виконуватимуть звичну оперативно-розшукову роботу.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,