26.04.2024

Побили до смерті: що трапилося біля нічного клубу у Тернополі, де помер 25-річний хлопець

Ваша реклама

Удар, який став смертельним для 25-річного Павла Гоцка. Трагедія трапилася в ніч з 29 на 30 травня. Троє молодих людей, серед яких був і Павло, йшли до цілодобового магазину, який знаходиться неподалік нічного клубу «Алюр».

На вулиці у хлопців трапилася словесна перепалка з компанією, яка стояла неподалік. Далі – почалась бійка, кажуть друзі загиблого хлопця. З їхніх слів, Павло заступився за друга.

Хлопці до приїзду швидкої самостійно пробували врятувати Павла. Про це розповів Максим Щур. Хлопець роками дружив із загиблим, про смерть ж дізнався вранці і одразу почав телефонувати тим, хто був в ту ніч разом з Павлом.

Звістка про смерть 25-річного хлопця сколихнула не лише близьких та рідних, а й все місто. Друзі загиблого зазначили, Павло був розумним та талановитим хлопцем – займався спортом і любив малювати. Кілька років працював у Португалії, та напередодні нового року повернувся в Україну.

Родичі ж хлопця й досі не можуть усвідомити, що рідної людини вже немає. Єдине чого хочуть – справедливого вироку для винних у смерті Павла.

У поліції ж повідомили, підозрюваний у вбивстві – чоловік 1994 року народження. У скоєному він зізнався.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,