03.05.2024

Переселенці з Донбасу потребують допомоги через пожежу: просять про допомогу тернополян

Ваша реклама

На місці житла — суцільне згарище. У м. Бахмут за 20 кілометрів від лінії розмежування на Донеччині трапилась пожежа. Як наслідок без кімнати для проживання залишились мати та двоє дітей.

Під час російської агресії вони покинули рідну домівку й опинились у статусі переселенців. Проживали у спеціальному центрі колективного проживання.

Керівниця благодійного фонду “Пліч-о-пліч” Тетяна Кошель, який опікується сім’єю розповідає, на щастя під час пожежі ніхто з людей не постраждав. Але чималих збитків зазнали і сусіди,  і жителі кімнати.

“Найбільше постраждала сім’я Віри Єришка, це переселенка з Первомайська Луганської області. Вона мати-одиначка, виховує двох дітей. Молодший хлопчик — з інвалідністю. Зараз терміново необхідні одяг, меблі, побутова техніка і комп’ютер, щоб діти могли дистанційно навчатись. Подробиці — у сюжеті.

Усе це можна безкоштовно відправити через гуманітарну  карту нової пошти, вказавши дані, які ви бачите на екрані. Також допомогти людям, які постраждали можна грошима, перерахувавши їх на картку.

ІНСТРУКЦІЯ ДЛЯ НОВОЇ ПОШТИ

ВІДПРАВНИК: тел. 066 445 68 00

СЕЛЮТИНА НЕЛЛИ, ДОНБАС SOS

ОТРИМУВАЧ: тел. 050 366 14 07

КОШЕЛЬ ТАТЬЯНА

АДРЕСА ДОСТАВКИ: ДОНЕЦЬКА ОБЛАСТЬ, м. БАХМУТ, ВІДДІЛЕННЯ НП №5, вул. ГОРБАТОВА, 69

ОПЛАТА ЗА РАХУНОК ОТРИМУВАЧА

КАРТКА БЛАГОДІЙНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ “ПЛІЧ-О-ПЛІЧ”

ПРИВАТБАНК: 4246 0010 0299 1119



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,