29.03.2024

Пенсіонер вбив дружину у Тернополі на Різдвяні свята (ОНОВЛЕНО)

Ваша реклама

Фото: Національна поліція України

Вбивство на Різдвяні свята трапилося в Тернополі. Пенсіонер накинувся з ножем на свою немічну дружину.

За попередньою інформацією, чоловік сам зізнався в  страшному вчинку сусідам і попросив викликати правоохоронців. Подружжя начебто конфліктувало. У жінки були проблеми зі здоров’ям і вона потребувала допомоги, проте пенсіонерка сварилася з чоловіком.

Факт вбивства підтвердили у поліції. Деталі трагедії очікуйте згодом.

Суперечку, яка завершилася вбивством, розслідують працівники Нацполіції Тернопільщини. Підозрюваний – тернополянин, 1949 року народження. Чоловік про свій вчинок розповів сусідам, а вже ті викликали поліцію.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Судово-медичний експерт констатував смерть 73-річної жінки.

Чоловік вбитої у скоєному зізнався. Він розповів, що 7 січня близько 19:00 між ними виникла суперечка через побутові проблеми. Сварка завершилася тим, що пенсіонер кілька разів вдарив дружину порожньою пляшкою по голові. Жінка втратила рівновагу та впала, а він схопив кухонний ніж і кілька разів вдарив ним потерпілу.

Після цього пішов до сусідів і розповів їм про свій вчинок. Чоловіка затримали згідно зі статтею 208 КПК. Йому оголосили підозру відповідно до частини 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання тернополянину запобіжного заходу. Триває слідство.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,