23.04.2024

Паркани преміум класу та надійні дахи: у тернопільській компанії «Профі-Дах» є все, аби зробити ваш дім безпечним

Ваша реклама

Якісні та надійні дахи, а ще преміум класу сучасні паркани. Все це можна придбати у тернопільського виробника “Профі-Дах”. Компанія на ринку вже 11 років і за цей час завоювала довіру клієнтів.

Аби покупець щоразу повертався саме сюди, представники “Профі-Даху” завжди намагаються виготовити лише найкраще. Відтак вже кілька років займаються створенням нового, проте вже популярного товару.

За словами менеджера зі збуту фірми «Профі-Дах» Володимира Третьякова, в асортименті фірми — жалюзі-паркан, ранчо-паркан, класичний паркан.

Вибір матеріалу, із якого виготовлять ваш паркан у “Профі-Дах”, великий. Тут представлені всі європейські та українські виробники за різною ціновою політикою. Тож кожен зможе підібрати все, що по кишені та до вподоби.

Головна спеціалізація компанії упродовж довгих років – якісні металеві дахи. Директор фірми «Профі-Дах» Денис Петлеванов зазначив, що у нашому регіоні популярні металеві дахи, тому саме на них на підприємстві і зробили акцент.

Виготовлять ваше замовлення працівники у найшвидші терміни. Все залежить від об’ємів та складності роботи. На офісі, який знаходиться за адресою Лозовецька,2, вас завжди готові проконсультувати та відповісти на усі запитання. Найголовніше підібрати саме те, що вам потрібно.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,