18.04.2024

Пам’ять “Світляка” Андрія Дрьоміна вшанували у Тернополі

Ваша реклама

Сьогодні у Тернополі згадували пам’ять Андрія Дрьоміна. Чоловік був талановитим ковалем, громадським активістом, членом УНА-УНСО. А в 2014 році пішов добровольцем на війну, захищати Україну від російської навали. В день його народження у Тернополі зібралися рідні і друзі, згадували, якою світлою людиною був Андрій, на псевдо “Світляк”.

Завжди усміхнений, і водночас справедливий. Андрій Дрьомін був дбайливим другом, і вірним напарником, щирим захисником, згадують побратими.

“Світляк” — таким було псевдо Андрія, виховав не одного сміливого воїна. Він відбирав членів тернопільської організації УНА-УНСО, навчав їх мужності та патріотизму. У 2014-му, коли росія почала війну проти України, “Світляк” пішов добровольцем у складі полку “Азов”.

3 січня Андрію Дрьоміну могло б виповнитись 41. Але усміхненому “Світляку” назавжди залишиться 32 роки. Згадували про захисника в день його народження біля меморіальної дошки, яка знаходиться у Тернополі на вулиці Крушельницької, 51.

Посмертно “Світляк” став почесним громадянином Тернополя. А ще нагороджений орденом “За мужність” III ступеня, медаллю УПЦ КП «За жертовність і любов до України» та знаком МВС – медаллю “Захиснику Маріуполя”. Похований “Світляк” у рідному селі Великий Глибочок.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,