28.04.2024

Оприлюднили прогноз погоди на найближчі дні на Тернопільщині

Креатор буд

Фото з мережі Інтернет

Негода затихне. Тернопільські метеорологи розповіли, якою буде погода на Тернопільщині до кінця робочого тижня. Вони відзначили, що погоду області 22 лютого визначатиме проходження атмосферних фронтів від циклону з центром над росією.

В області 22 лютого буде хмарно з проясненнями. Вночі невеликі дощі з мокрим снігом. Вдень без істотних опадів. Вночі та вранці на дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 9 – 14 м/с. Температура впродовж доби 1 – 6º тепла. У Тернополі також очікується хмарність з проясненнями. Вночі невеликий дощ з мокрим снігом. Вдень без істотних опадів. Вночі та вранці на дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 9 – 14 м/с. Температура впродовж доби 2 – 4º тепла.

23 лютого також прогнозують хмарність з проясненнями. Без істотних опадів. Вночі та вранці на дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 7 – 12 м/с. Температура вночі 1 – 6º морозу, вдень 0 – 5º тепла.

24 лютого буде хмарно. Вночі без істотних опадів. Вдень невеликі дощі. Вночі та вранці на дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 7 – 12 м/с. Температура вночі від 3º морозу до 2º тепла, вдень 4 – 9º тепла.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,