29.03.2024

Опади та ожеледь прогнозують на Тернопільщині найближчим часом

Ваша реклама

Фото з мережі Інтернет

Синоптики оприлюднили прогноз погоди на Тернопільщині. Погоду області 11 січня визначатиме проходження атмосферних фронтів від циклону з центром над Егейським морем.

На території області буде хмарно. Вночі невеликі опади. Вдень без істотних опадів. Вночі та вранці слабкий туман, слабка ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, вночі 5 – 10 м/с, вдень 7 – 12 м/с. Температура впродовж доби від 2° морозу до 3° тепла.

У Тернополі також прогнозують хмарність. Вночі невеликі опади. Вдень без істотних опадів. Вночі та вранці слабкий туман, слабка ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, вночі 5 – 10 м/с, вдень 7 – 12 м/с. Температура впродовж доби від 1° морозу до 1° тепла.

Протягом 11 – 14 січня на дорогах Тернопільщини ожеледиця. Оголошений І рівень небезпечності, жовтий – НМЯ І).

12 січня буде хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер південний, 7 – 12 м/с. Температура впродовж доби від 4° морозу до 1° тепла.

13 січня також прогнозують хмарність з проясненнями. Без істотних опадів. Вночі та вранці на дорогах ожеледиця. Вітер південний, 5 – 10 м/с. Температура вночі від 3° морозу до 2° тепла, вдень 2 – 7° тепла.

 



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,