26.04.2024

Оновлений формат та студія: ранкове шоу «Твій ранок» повернулось після перезавантаження

Ваша реклама

У оновленій студії, сповнені ентузіазму і натхнення “ранкові пташки” телеканалу “Тернопіль 1” – Іра Прокопишин та Артур Шалак розпочали новий сезон “Твого ранку”. Це єдине прямоефірне ранкове шоу Тернопільщини.

Майже три місці глядачі чекали на старт нового сезону. Адже щодня разом із ним вони зустрічали перші промені сонця, снідали та поспішали на роботу. Ведучі зізналися, в період перерви аналізували і вдосконалювали шоу.

Як пояснила ведуча шоу Ірина Прокопишин, на телеканалі вирішили не змінювати формату ранкового шоу. Натомість надумали більше контактувати з глядачем.

Чи не найбільше глядачам сподобалась нова студія шоу “Твій ранок”. За кілька перших випусків вони активно обговорювали і ділились враження від побаченого у коментарях. Проте змінилось не лише місце проведення прямого ефіру, а і його оформлення на екрані, тобто графіка. До усього нового довелось звикати і ведучим.

Тож якщо ви ще не бачили нового сезону шоу “Твій ранок”, вмикайте телеканал “Тернопіль 1” в будні о 7:10, або переглядайте на сторінці телеканалу у фейсбуці.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,