25.04.2024

Оновлене кардіохірургічне відділення відкрили у Тернопільській обласній лікарні

Ваша реклама

Нові палати, обладнання та сучасний підхід до роботи. У Тернопільській обласній клінічній лікарні відкрили оновлене карідохірургічне відділення з трансплантологією. Роботи тривали майже рік.

Як відзначив генеральний директор Тернопільської обласної клінічної лікарні Василь Бліхар, сьогодні міняють стандарти перебування хворих.

“Наша мета — це всі відділення лікарні перевести в цей стандарт”, — відзначив він.

Вартість ремонтів, які провели у відділенні — чотири з половиною мільйони гривень, заявив голова Тернопільської ОВА Володимир Труш. Проте загалом сума, яку сюди вклали набагато більша, адже чимало вартує обладнання.

Після хірургічного втручання пацієнти мають можливість у цьому відділені отримувати післяопераційну допомогу. Для цього тут облаштували  20 ліжок. Загальна кількість працівників відділення — 54 штатні посади.

Міський голова Тернополя Сергій Надал подякував всім, хто долучився до оновлення відділення. Він відзначив, що тепер тут зможуть надавати нове якісне лікування та операції. Крім того, це створення нових робочих місць для медиків.

Після відкриття нового відділення з нагоди професійного свята відбулось нагородження кращих медиків області. Медикам вручили цінні подарунки, подяки і грамоти. І подякували за роботу.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,