20.04.2024

Онкохворого тернополянина Артемчика Гудиму прооперували в Ізраїлі

Ваша реклама

Переніс другу операцію на головному мозку. Тернополянин Артем Гудима, гроші на лікування якого збирають усім світом, відновлюється після оперативного втручання в Ізраїлі. Хлопчику вкотре видалили пухлину.

Мама хлопчика Марія Гудима розповіла, що звістка про нове оперативне втручання стала для родини шоком. Адже не так давно столичні хірурги позбавляли дитину від новоутворення. Але у головному мозку Артема виросла нова пухлина.

“Коли ми прилетіли в Ізраїль, я була впевнена, що в голові мого синочка вже немає пухлини і цей етап лікування ми вистояли…Ми готувались починати наступний етап – хіміотерапія…Та все перевернулось з ніг на голову, нас чекав той самий шлях, що і в Україні…

Після контрольного МРТ показало повторний ріст пухлини і не просто ріст, а на 4 мм більша аніж була попередня… Страх, який мене охопив неможливо описати словами, його неможливо навіть зрозуміти, адже він заповнив все моє тіло, розум та душу…”, – йдеться у повідомленні.

Жінка відзначила, що після того, як операційні рани заживуть, малюк розпочне хіміотерапію. Марія просить і надалі підтримати її сина в боротьбі з раком.

Як родина Гудимів дізналася про складний діагноз Артема, читайте тут.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,