03.05.2024

Окупанти поранили голову Монастириської громади, який воює на передовій

Креатор буд

Фото: Андрій Старух

Поранення на фронті отримав голова Монастириської громади Андрій Старух. До лав ЗСУ чоловік приєднався у березні 2023-го.

Пережитим військовий поділився на власній сторінці у Фейсбуці.

Вчора мав другий день народження. Вже вдруге. Російський Ланцет схибив 3 метри. Це нас і врятувало. Також врятували дії побратима, який перший побачив начинений вибухівкою пікіруючий безпілотник- камікадзе. Крик “тікайте” і перший побіг. Це і вивело хлопців із оціпеніння, яке породив шум та вигляд десь так із 30 метрів невеличкого літачка з кількаметровим розмахом крил, який шумно летить на тебе з шаленою швидкістю. Хлопці побігли за ним. Я був на машині, більше метра над землею, тому не міг з місця побігти геть. Відлік йшов на миті. Встиг лише відхилитися та зробити крок у бік за пакет направляючих. Це мене і врятувало. Більшість “моїх” уламків він забрав на себе”, — поділився Андрій Старух.

Окремо голова Монастириської громади подякував всім, хто молиться за нього і захисників. Відзначив також професійність і україномовність лікарів і медперсоналу.

“Хотіла русня мене вполювати. Не вийшло і не вийде. Уламки із спини сподіваюся витягнуть. Дострокових перевиборів не буде. Підлікуюся — насиплю їм ще”, — підсумував Андрій Старух.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,