20.04.2024

Одинадцятикласники влаштували концерт у Тернопільському центрі комплексної реабілітації

Креатор буд

Концерт для особливих діток. Його організували одинадуцятиклдасники школи. Глядачами були дітки віком від 3 до 18 років, які відвідують центр комплексної реабілітації. Сьогодні вони прийшли з батьками. Побачене сподобалось, діти раділи, та щей отримали від учнів приємний подарунок.

Одинадцятикласники зізнаються, перед виступом дуже хвилювались. Сценарій концерту написали за один день, а на підготовку пішло до двох тижнів.

“Це була ініціатива від нашого класу, від учнів нашого класу, адже в такий складний час ми вирішили подарувати трішки новорічного настрою дітям, які не мають можливості відвідувати такі заходи”, — розповіла одинадцятикласниця Христина Гусак.

Класна керівниця випускного класу Оксана Гіль зізналася, ініціативу до створення такого концерту учні проявили самостійно, а вона лише їх підтримала та допомогла. Спершу разом виступали для першокласників своєї школи, а згодом вирішили подарувати диво й іншим дітям.

Сьогодні дітки з вадами розвитку поринули у новорічну казку, послухали святкові пісні та переглянули виставу про святого Миколая. Подробиці — у сюжеті.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , , ,