26.04.2024

Одруження на даху “Березолю”: у Тернополі діє нова послуга для молодят

Ваша реклама

Одруження на даху. Любити у щасті та горі пообіцяли одне одному тернополяни Юля та Богдан. Особливістю їх одруження став розпис на даху “Березолю” саме у вечірній час із надзвичайним виглядом на Тернопіль.

Молоде подружжя розповіло, історія їхніх стосунків пов’язана саме з тернопільським ставом, адже освідчився Богдан Юлі на Дальньому пляжі. А обітниці склали один одному – з виглядом на став. Молодят, у їхньому рішенні, залюбки підтримали батьки.

Весільною аркою та декорованими кріслами, а ще музичним супроводом, забезпечує адміністрація палацу культури “Березіль”. Церемонія триває 15 хвилин. За цей час молодята стають на весільний рушник, обмінюються обручками та обітницями, виконують перший танець. Після того, є ще кілька хвилин, аби разом із гостями та рідними відсвяткувати народження сім’ї й зробити фото. Час проведення церемонії кожна пара може обирати за бажанням. Про це розповіла інструкторка культмасової роботи КУ «Тернопільський міський палац культури «Березіль» іс. Л. Курбаса Христина Вітвіцька.

Сама ж ідея належить директору “Березолю”. Він хотів, аби у Тернополі з’явилась ще одна цікава локація для молодят. Його ініціативу підтримали в обласному управлінні юстиції. Ціна розпису 1800 гривень, плюс молодята  оплачують послуги РАЦСу – а це ще 680 грн.

За словами директора КУ «Тернопільський міський палац культури «Березіль» ім. Л. Курбаса Олега Слободянюка, дизайн розробляло управління юстиції, оплачувала комунальна установа «Березіль». Така локація обійшлася близько 30 тисяч гривень.
Оскільки дах, це технічна частина приміщення, користувались ними не часто. Тепер же, для молодят, адміністрація “Березолю” планує відремонтувати сходи та встановити нові двері. Також зазначають, кількість місць для гостей може бути різною. Загалом же, на даху “Березолю” сім’єю стали вже 4 пари.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,