29.03.2024

Новий сучасний дитячий садочок “Happy Time” урочисто відкрили у Байківцях

Ваша реклама

Новий сучасний садочок урочисто відкрили у Байківцях біля Тернополя. “Happy Time” — це перший заклад із дев’яти філій, який вже набирає діток на заході України.

“Уже трішки почали працювати і бачимо, що дійсно дітки не хочуть від нас іти додому. І це величезний комплімент для нас. Певно ми справді робимо те, що потрібно, і ми на своєму місці, радо вас запрошуємо в наш “Happy Time”, — відзначає власниця франшизи дитячого садочка “Happy Time” Олеся Скібньовська.

Всередині на малечу чекали розваги з аніматорами, а для батьків — невеличка екскурсія, аби на власні очі побачити створені для діток умови.

Садочок розміщений у новозбудованому приміщенні площею 500 квадратних метрів. Тут все нове: столи, стільчики, ліжка із ортопедичними матрацами, постіль з іменними вишивками. Санвузли, навчальні кімнати, професійне обладнання. Є укриття.

У садочку п’ятиразове харчування — сніданок, обід, вечеря і два перекуси (порція фруктів і печиво з йогуртом або кефіром). Ще однією особливістю закладу є онлайн відеоспостереження для батьків і мобільний додаток. Аби ті могли у будь-який момент подивитися, чим займається їхня малеча.

“Для мене важливо, щоб дитина була під наглядом, щоб були невеликі групи, щоб садочок був новий. Аби за дитиною гарно доглядали, вона мала повноцінне харчування. Тому ми розглядали лише приватні садочки. Ми вже звертали увагу на такий самий садочок в Одесі, бо жили в цьому місті”, — розповідає мама дошкільняти Тетяна.

“Батьки на роботі і вони хочуть, щоб їхні діти були цілий день під контролем, аби була можливість подивитися у будь-який час, що їхня дитина робить, чим займається”, — каже мама дошкільняти Вікторія.

У “Happy Time” набирають діток від півтора року і до шести. Тут діють різновікові групи, у кожній максимум до 12 малюків.

“Найголовніше навчити їх, щоб вони отримували знання. Протягом дня я з ними повторюю те, що ми з ними вчили вранці, ми закріплюємо. Я хочу, щоб мої дітки поверталися до мене з посмішкою, щоб вони в суботу вставали і казали “я хочу йти в садочок”, — пояснює вихователька старшої групи дитячого садочка “Happy Time” Христина Вавренюк.

Відкрити заклад спішили саме до 13 березня, адже це число щасливе для власників франшизи. В цей день у жовтні у них народилась донечка, яка теж відвідує цей садочок.

“Сам садочок розміщений в котеджному містечку закритого типу “Мілена Сіті”. Відповідно, територія закрита, поруч є парк, де дітки можуть дихати свіжим повітрям. Є свій майданчик”, — зауважує Олеся Скібньовська.

Мережа приватних дитячих садочків “Happy Time” працює із 2017 року в Києві та Одесі, а тепер і недалеко від Тернополя – у Байківцях.

Заклад розташований на вулиці Лотовича, 162, котеджне містечко Мілена Сіті. Садочок працює з 8.00 до 19.00.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , , ,