28.03.2024

Нові заборони у дії: чи збільшилася кількість охочих вакцинуватися від ковіду на Тернопільщині

Креатор буд

Тернопільщина в “помаранчевій” зоні, а для людей, що не мають вакцинації, в Україні вже почали працювати нові обмеження.

Відтак, українці без щеплення не зможуть вільно пересуватися громадським транспортом між областями. Окрім того, якщо наш край перейде до “червоної” зони, не можна буде відвідувати спортзали, театри, заклади громадського харчування та розважальні центри. За це штрафуватимуть.

На даний час у Тернопільській області вакцинувалися лише 30 відсотків краян. Тож чи збільшилася кількість охочих щепитися після нових заборон? Наприклад, у центрі вакцинації, що у кінотеатрі імені Довженка, охочих щепитися і справді побільшало. Впродовж дня за дозою вакцини приходять близько 300 людей, стверджують лікарі.

За першою дозою вакцини від коронавірусу прийшов пан Володимир. Розповів, до нових обмежень ставиться з розумінням. Вважає, це єдиний спосіб зупинити поширення коронавірусу. А ось тернополянка Людмила вакцинуватися прийшла через вид діяльності. Дівчина розповіла, працює у салоні краси, тож кожного дня доводиться контактувати з багатьма людьми.

У іншому центрі вакцинації, що в одному із тернопільських торгових центрів, людей менше. Тамтешні лікарі припускають, це тому, що його відкрили недавно. Проте кількість охочих щепитися росте.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,