20.04.2024

Нові вражаючі історії: на телеканалі “Тернопіль1” стартував новий сезон проєкту “Небайдужі”

Креатор буд

Проєкт, який нікого із глядачів не залишає байдужим і в якому почуєте неймовірні історії звичайних людей. За час його існування знято понад 30 програм, кожна з яких – це окрема та неповторна життєва історія. Усе це про програму “Небайдужі”, четвертий сезон якої вже стартував на телеканалі “Тернопіль1”.

Як відзначила авторка та ведуча програми “Небайдужі” Ольга Шахін, соціальний проект “Небайдужі” — не просто телепередача, це ціла спільнота тих людей, які хочуть допомогти, і тих осіб, які потребують допомоги.

Ольга Шахін зазначає, у новому сезоні на телеекрани уже вийшли 3 програми. Вони про щирих, відкритих та сильних духом героїв. Це Надія Музика, яка незважаючи на ДЦП, веде активне життя. Дівчинка Оксанка, яка завдяки своїм батькам заново вчиться говорити і чути. Героїні мотивують, адже попри складні обставини життя ніколи не здавались.

Авторка та ведуча наголошує: соціальний проект “Небайдужі” це не про жаль чи смуток. Це приклад для усіх нас, як герої не здаються, як виходять з будь-якої ситуації і показують іншим жінкам, щоб вони не опускали руки.

Ось наприклад Олена Коваль. Вона об’єднала навколо себе таких жінок. Вона реалізовує проекти, вона вчиться на психолога, а також робить все, що від неї залежить, щоб реабілітувати свою дитину.

Над соціальним проектом “Небайдужі” працює чимала команда: оператори, режисери, ведуча. Усі вони разом із учасниками кожної програми проживають їхні історії. Разом плачуть та сміються, радіють, коли вдається допогти. Так, ведуча згадує програму з Світланою Таванець.Мрією жінки була квартира і завдяки небайдужим людям її уже втілюють у життя.

“Я дякую долі, що в мене є така можливість допомагати іншим людям. Створивши такий соціальний проєкт як “Небайдужі”. Дякую усім небайдужим людям, які долучаються до цього проекту. А велике дякую особливо це героям, які відкривають свої серця”, — відзначила Ольга Шахін.

Переглянути соціальний проєкт “Небайдужі” можна щосуботи о 20:00 на телеканалі Тернопіль 1. Або у соціальних мережах ютуб та Фейсбук.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,