14.05.2024

Нова дорожня розмітка на Бродівській: водіям досі доводиться порушувати

Ваша реклама

Більше місяця водії скаржаться на розмітку автомобільної дороги Р-39 Броди-Тернопіль, зокрема в межах населеного пункту Біла. Кажуть, не розуміють доцільності тут двох суцільних смуг. Виїздити з підприємств, яких тут чимало, незручно. Адже на розворот їхати – далеко.

Одразу після нанесення нової розмітки, ми висвітлювали це питання та звертались за поясненням до відповідних служб. Проте суцільні лінії досі створюють дискомфорт для водіїв і ті, порушують.

“Раніше тут була розривиста. Тобто для працівників цього підприємства дуже складно повертати. Чому так зробили далеко нам не відомо. Це справді створює нам дискомфорт”, — пояснює кермувальник Станіслав.

Проте таку переривчасту лінію водії зробили самостійно. У службі відновлення та розвитку інфраструктури, кажуть, що знають про це. І вже зробили перші кроки, щоб вирішити проблему.

“На численні звернення громадян села Біла, підприємств та місцевих органів самоврядування була створена робоча група, комісія. В складі представники управління патрульної поліції, органів місцевого самоврядування та підприємств села Біла. За результатами проведеного комісійного обстеження було вирішено доцільність розроблення та затвердження нового проекту організації дорожнього руху”, — заявив начальник відділу технічного нагляду та лабораторного контролю служби відновлення та розвитку інфраструктури в Тернопільській області Василь Козачок.

Підрядна організація зможе змінити горизонтальну розмітку, тільки після затвердження проєкту. У службі запевняють, переривчаста буде. Але невідомо коли. І лише на тих ділянках – де є видимість. А поки що водії на власний розсуд звертають там, де їм заманеться.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,