08.05.2024

Нічна варта : тернопільські комунальники прибирають сніг цілодобово

Креатор буд

У Тернополі сніжить вже третій день поспіль. І скільки би техніки та людей не працювали на вулицях міста, роботи менше не стає – адже сніг не припиняється.

Тому, аби уникнути заторів, цієї ночі працювали 4 бригади – це 19 людей та відповідна техніка. Працівники кажуть, на об’єм роботи не скаржаться, адже на погоду повпливати не можуть. 
Вулиці Шпитальна, Пирогова, Руська, Франка та Коперника – це ті, де завжди є велика кількість транспорту. Саме ці шляхи посилено очищали цієї ночі. Разом з тим, по місту працювали й 11 одиниць снігоочисної техніки.
Проте наводити порядок у місті працівникам заважають автівки, припарковані обабіч. Через це, техніка немає куди відкидати сніг та розчищати дороги. Тому комунальники звертають до власників автомобілів, аби ті зважали на це. Також за цим слідкують інспектори муніципальної інспекції.
Від початку лютого вже евакуювали 36 автівок та склали 200 постанов. У міській раді зазначають, оскільки сніг не припиняється, працівники комунальних підприємств Тернополя продовжують працювати у посиленому режимі.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,