29.04.2024

Небезпечним для здоров’я спиртом торгували зловмисники на Тернопільщині

Креатор буд

Незаконно виготовляли спирт і торгували через Інтернет. На Тернопільщині викрили групу зловмисників, які торгували етиловим спиртом, що загрожує здоров’ю людей.

Слідчі встановили, що тернополянин, залучивши інших людей з різних регіонів України, організував незаконну діяльність із продажу спирту етилового. Речовиною, яка за своїми фізико-хімічними показниками не відповідає ДСТУ, торгували по всій території України за допомогою інтернет-сайту.

Правоохоронці Тернопільщини провели санкціоновані обшуки на території трьох областей. Поліцейські виявили та вилучили понад 10 тисяч літрів спирту етилового, а також обладнання для розливу та фасування підакцизної продукції, мобільні телефони, два транспортні засоби, якими перевозили товар. Також правоохоронці знайшли 2 млн грн виторгу, банківські картки, комп’ютерну техніку, чорнові записи, вогнепальну зброю.

Наразі двом особам повідомили про підозру та скерували клопотання про накладення арешту на вилучене майно. Також вирішується питання, щодо повідомлення про підозру іншим особам, причетним до даного злочину. Про це повідомили у пресслужбі Тернопільської обласної прокуратури.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,