20.04.2024

Напередодні професійного свята привітали рятувальників Тернопільщини

Креатор буд

Вогнеборці, пошуківці, піротехніки, водолази та інші фахівці ДСНС в умовах війни стали героями без зброї. 17 вересня українські рятівники відзначатимуть своє професійне свято.

З нагоди професійного свята, в лави ДСНС вступили нові фахівці. Привітати рятувальників на подвір’ї пожежної частини зібралися також рідні та колеги з інших служб.

Успіхів і сухих рукавів колегам побажав начальник головного управління ДСНС України в Тернопільській області Віктор Маслей. До урочистостей долучився начальник головного управління Національної поліції у Тернопільській області Олександр Богомол.

Побажав повернутися живими і неушкодженими до своїх сімей рятувальникам міський голова Тернополя Сергій Надал. Слова подяки лунали і від заступника голови Тернопільської ОВА Ігоря Дем’янчука та голови Тернопільської обласної ради Михайла Головка.

За час повномасштабної війни рятувальники з Тернопільщини брали активну участь в розмінуванні звільнених територій, виявили близько 4000 вибухонебезпечних предметів та обстежили понад 870 га українських земель. Дякуємо їм за їхню роботу і приєднуємось до привітань з нагоди прийдешнього професійного свята!



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,