28.04.2024

Новини компаній

Найкращий масажний салон Тернополя: студія “Body Line” перемогла у конкурсі “Народний бренд”

Креатор буд

Тернополяни обрали найкращий масажний салон і це – “Body Line”. Студія багато років поспіль показує дивовижні результати, а свідченням цього є сотні задоволених клієнтів. А також премії, міжнародні нагороди, та, навіть, рекорди Гіннеса та України, а цьогоріч щей першість у конкурсі – “Народний бренд”.

“Клієнти почали за нас голосувати і ми, можна сказати, зробили такий реванш на самому початку. І дякувати Богу, усе-таки дотримались до кінця. Наші клієнти нас люблять, підтримують — і ми взяли цю нагороду. Я думаю, вона заслужена”, — заявила власниця мережі масажних студій “Body Line” Оксана Петришин.

Власниця переконана, що мережа ” Body Line ” досягла успіху завдяки колективу. Адже тут працюють професіонали — досвідченні фахівці, які люблять те, що роблять.

“Я особисто зробила 6 рекордів України, рекордів Гіннеса. Але самий більший рекорд — це коли ти є людина на землі, коли ти маєш тут людяність. І коли ти вмієш працювати з колективом. І коли ти є частинка цього колективу. А колектив — твоя рідна сім’я, воно все йде від душі, від серця”, — відзначила Оксана Петришин.

Оксана Петришин — викладачка та інструкторка з 28 річним стажем, реабілітолог, фізіотерапевт з американською медичною освітою, а ще у неї — вища категорія з масажу. Фахівчиня володіє сотнею методик масажу. Розповіла, спочатку для неї це було хобі, але згодом зуміла перетворила улюблену справу на професію.

“Багато навчалась, багато практикувала. І от досягнула, можна сказати, вершини”, — зауважила власниця мережі масажних студій “Body Line”.

Свою майстерність та любов до масажу пані Оксана передала дочці Марії. І тепер вони вже спільно розвивають сімейний бізнес. Наразі у Тернополі є дві локації: на вулиці Тарнавського 23 та на Руській 16а.

“Нещодавно ми відкрили третє приміщення. У третьому приміщенні зараз йде школа. Потужна школа, де стоять різноманітні тренажери, кушетки для викладання”, — зазначила топ-майстриня масажу, косметологиня, співвласниця студії масажу “Body Line” Марія Бачинська.

У школі масажу “Body line” проводять навчальні курси для початківців, а також для тих, хто хоче підвищити кваліфікацію. Тож в усіх студіях “Body line” працюють кваліфіковані масажисти з медичною освітою.

Марія Бачинська зауважила, що для апаратних масажів є все необхідне — зокрема атицилюлітний апарат, пресотерапія, лімфодренажний масаж і косметологічні комбайн. Крім того, ще є фітобочка сауна.

А також у салонах надають ряд косметологічних послуг, наприклад, підбір домашнього догляду за обличчям, хіджама, голкотерапія або тейпування. Що важливо, команда активно долучається до збору коштів для ЗСУ. А також допомагає бійцям з реабілітацією та відновленням різних груп м’язів. Захисники мають можливість безоплатно займатись на тренажері “кипарис”.



Джерело | Т1 Новини