19.04.2024

Новини компаній

Найбільша глобальна ІТ-компанія з українським корінням “SoftServe” відкрила офіс у Тернополі

Ваша реклама

“SoftServe” відкрила офіс у Тернополі. ІТ-компанія є однією з найбільших розробників програмного забезпечення у Центральній та Східній Європі, є лідером ринку з 11 тис. фахівців в Україні. З нагоди офіційного відкриття офісу у Тернополі компанія “SoftServe” підписала угоду про співпрацю із тернопільським ІТ-кластером.

“Ми його відкрили в такий час, напевне, коли всім цим людям, які залишились тут або і жили раніше, потрібен був такий осередок для роботи, для спілкування, для обміну ідеями, щоб просто згуртуватися і мати безпечне місце з безперебійним Інтернетом і електроенергією. Щоб можна було далі виконувати свою роботу і забезпечувати функціонування бізнесу”, — заявила директорка Чернівецького та Тернопільського центрів розробки ІТ-компанії “SoftServe” Марина Грушко.

У Тернополі в “SoftServe” вже працює близько 100 людей. Це і тернополяни, і фахівці, які вимушено покинули свої домівки у регіонах, де тривають бойові дії.

Антон Шамрай у компанії вже 2 роки. 24 лютого він із дівчиною виїхав із Харкова і через три дні, проведені в дорозі, зупинився на Тернопільщині.

“Для мене таким дуже великим маркером було те, як проєкт відреагував під час війни. Нам сказали, що тиждень можемо взагалі не працювати, головне — безпека”, — відзначив javascript-розробник Тернопільського офісу ІТ- компанії “SoftServe” Антон Шамрай.

Це найперше, що цікавить і закордонних клієнтів, наголошують у компанії. Аби люди були у безпеці. А вже після того, щоб у них був інтернет і можливість працювати.

Хоча Антон свої завдання, а це розробка мобільних і веб додатків, може виконувати віддалено, та все ж віддає перевагу роботі у новому офісі. Тут, каже, немає перебоїв із електропостачанням. А також регулярно відбуваються події для працівників, де вони можуть поспілкуватися та отримати новий досвід.

З нагоди офіційного відкриття офісу у Тернополі компанія “SoftServe” підписала угоду про співпрацю із тернопільським ІТ-кластером. Це сприятиме розвитку ІТ-інфраструктури міста, збільшуватиме кількість спеціалістів, зокрема, через співпрацю із вишами.

“Більше офісів відкривається, створюються нові робочі місця. Молодь розуміє, що це майбутнє. І, власне, це класно, коли великі ІТ-компанії відкривають офіси у нас у Тернополі”, — сказала керівниця Тернопільського ІТ-кластеру Катерина Міхайліді.

Компанія “SoftServe” позиціонує себе як соціально відповідальну. Це підтримка працівників, релокейт їх і їхніх сімей у безпечні місця, забезпечення проживання, а також підтримка української армії і країни в цілому.

“Ми не просто компанія, яка тільки робить бізнес. Ми — компанія, яка несе відповідальність за те, що відбувається в країні і хоче швидше закінчити війну перемогою. Працює на своєму фронті. Адже потрібно сплачувати податки, потрібно забезпечувати робочі місця”, — підсумувала Марина Грушко.

Додамо, офіс ІТ-компанії “SoftServe” розташований у бізнес-центрі К-15, що на вулиці 15 Квітня у Тернополі.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,