20.04.2024

На заправках ввели обмеження на продаж пального в Тернополі

Креатор буд

На двох мережах автозаправних комплексів запровадили обмеження на продаж пального. Про це клієнтів ОККО та WOG поінформували на сторінках компаній у Фейсбуці.

У мережі WOG попередили, що відпускатимуть лише по 10 літрів пального на добу. Водночас При цьому для клієнтів скасували обмеження відпуску в каністри.

“З 29.04 вводиться обмеження в 10 л на добу для приватних клієнтів при готівковому розрахунку чи оплаті банківськими картками, і лише за наявності картки лояльності PRIDE. Система PRIDE контролюватиме ліміт автоматично”, – поінформувала пресслужба.

Що ж до ОККО, то в мережі також запровадили кілька нововведень. Клієнти, які мають картку Fishka, можуть заправлятися пальним PULLS 95 та PULLS Diesel – від 10 л в одне авто. Клієнти, які не мають картки Fishka, можуть заправити своє авто пальним PULLS 95 та PULLS Diesel – 5 л в одне авто.

Там відзначили, що ліміт встановлюється на одну заправку.

Наступну заправку можна провести протягом доби, але не раніше ніж через дві години. Що стосується бензину А-95 та ДП, як і раніше, заправляємо даними видами пального критичну інфраструктуру, ЗСУ по паливних картках і талонах. На автогаз – обмежень нема”, – йдеться у повідомленні.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,