19.04.2024

На війну повинні йти лише вмотивовані: історія “Великого” з Тернопільщини, який боронить Донецький напрямок

Ваша реклама

Мотивація жити в незалежній країні перемагає страх, який наші захисники щодня отримують на полі бою. Вони попри все, до останнього залишаються боронити Україну. Одним з таких захисників є житель Тернопільщини. Його позивний “Великий” і найбільше в житті він хоче, аби його діти не знали що таке війна.

За освітою він ветеринар. Однак зараз живе військовою справою. Володимир на початку повномасштабного вторгнення пішов захищати Україну. Його історія спротиву росії бере початок ще з Революції Гідності. Саме тоді хлопець зрозумів, що буде боротися за українську незалежність.

На початку повномасштабного наступу Володимир був на Тернопільщині, у добровольчому формуванні територіальної громади. Далі рішуче підписав контракт зі Збройними силами України. Пройшовши навчання, з підрозділом поїхав на Донецький напрямок. Каже, на війні страшне все, і лякає практично усе.

Так, з кожним разом  бійцям здається, що обстріли все ближче і ближче до їхнього місця перебування. Через це погіршується сон та морально-психологічний стан. За рік війни “Великий” зрозумів одне, ворогів ніколи не можна недооцінювати. Щоб там не було у нас сильний противник і у нього немає правил в цій війні.

Зараз підрозділ хлопця нищить групи російських загарбників на Донецькому напрямку. За словами Великого, там досить нестабільна ситуація. Щодня ведуться бої, аби відбити українські території.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,