20.04.2024

На телепремії “Гордість Тернопілля 2022” нагороди вручили кращим у 16 номінаціях

Ваша реклама

 У Тернополі другий рік поспіль провели телепремію “Гордість Тернопілля”. Відзначили кращих фахівців своєї справи. Вони допомагають, лікують, творять, дивують, а головне – працюють задля перемоги України. Усі — люди різних професій, покликань і різного віку. Та кожен – профі у своїй царині.

Кращих з кращих обирали ви — глядачі телеканалів ІНТБ та “Тернопіль1” у щорічній телепремії “Гордість Тернопілля”. Усі разом ми допомогли нашим захисникам та захисницям. Адже за кошти, зібрані з голосування, воїнам придбають дрони.

“Насамперед хочемо подякувати захисникам і захисницям України, завдяки яким ми сьогодні можемо безпечно і спокійно провести цей вечір.Адже саме завдяки і таким заходами ми маємо змогу допомагати нашим військовим, — відзначила директорка телеканалів ІНТБ та “Тернопіль1″ Олена Науменко. — Понад 60 тисяч смс надійшо за цьогорічних номінантів. Як ми обіцяли, всі кошти будуть спрямовані на закупівлю дронів для ЗСУ. Бажаю перемоги номінантам і перемоги нашій Україні. Тому що ми в ній вже не сумніваємося”.

Кожен, хто відправляв смс, ділився з друзями і знайомими, розповідав про “Гордість Тернопілля” — ставав її творцем. Адже таким чином із десятків номінантів, ви обирали трійку фіналістів у 16 номінаціях. А у фіналі до ваших голосів додався ще вибір переможців попереднього року. Імена лідерів у своїх номінаціях стали відомими 27 грудня. Вони ж завдячують за підтримку близьким, рідним, і кожному за голосування.

“Відверто сказати — конкуренти були дійсно достойні. Дуже приємно, що те, що ми робимо щоденно, воно непомітно дуже. Ми на передовій з хлопцями буваємо, робимо іншу роботу. Тиха праця — теж дуже велика праця”, — сказав переможець у номінації “Духовний наставник року” В’ячеслав Кізілов.

“Це велика заслуга моїй команді, моїм тренерам, моїм батькам, дружині, всім людям, які допомагають. Сам би я нічого не досягнув без них”, — поділився переможець у номінації “Спортсмен року” Сергій Кіналь.

Вже другий рік поспіль номінанти та гості телепремії відзначають не лише велику кількість талановитих людей, якою багате Тернопілля. А ще й саму церемонію, яка стає затишним місцем зустрічі для усіх.

“Супер, у вас прекрасна публіка, прекрасні люди. Завжди любимо сюди їхати”, — сказав співак і музикант Олег Шумей.

“Дуже крутий проект. Я зміг трохи видихнути, переключитися від буденності. Нарешті прийти удвох з дружиною. І покликав кількох близьких друзів”, — розказав переможець у номінації “Волонтер року” Роман Мельник.

Телепремія “Гордість Тернопілля-2022” – це вже друге відзначення кращих з кращих. Її започаткували телеканали ІНТБ та “Тернопіль1” у 2021-му році. І хоча війна змусити зробити нагородження у стриманому форматі і скасувати частину номінацій, ця нагорода важлива кожному, бо це означає, що Тернопілля пишається.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , , , ,