02.05.2024

На ремонт укриттів у школах і квадрокоптер: виконком Тернопільської міськради розподілив бюджетні гроші

Ваша реклама

Фото з мережі Інтернет

Виконком Тернопільської міськради скерував кошти на актуальні потреби громади. За бюджетні гроші, серед іншого, відремонтують сховища у садочках і школах, оновлять спортивні майданчики та придбають тролейбуси.

Так, за словами міського голови Тернополя Сергія Надала, виконком спрямував понад 24,5 млн грн на проведення ремонту укриттів закладів освіти (садків та шкіл) та на ремонт аварійної підпірної  стіни  школи №2.

Окрім того, виділили 500 тис. грн на придбання та пошиття військової польової форми (200 комплектів планується придбати та 200 – пошити силами працівників КП «Тернопільелектротранс»), а також спрямували 120 тис. грн на придбання квадрокоптера для передачі військовій частині А7100.

Також управлінню  транспортних  мереж та зв’язку скерували кошти на придбання двох тролейбусів б/к Skoda 24TrCitelis  з розмитненням  та  доставкою  у м.Тернопіль в сумі  1,8 млн грн.

Окрім цього, на засіданні виконкому розподілили бюджетні гроші на наступні потреби:

управлінню розвитку спорту та фізичної культури виділили додатково 1,2 млн грн на поточний ремонт та утримання універсальних спортивних майданчиків міста та ще 200 тис. грн – на ремонт-облаштування укриттів в ДЮСШ;

управлінню освіти  і  науки  спрямували 3,2 млн грн на виплату стипендії  учням  закладів  професійно –технічної  освіти  за  період  липень – серпень  2022 року;

управлінню  культури  і  мистецтв виділили 2,5 млн грн на капітальний ремонт–усунення  аварійності  підпірної стіни ПК «Березіль» та понад 100 тис. грн – на  реставраційний  ремонт опалювальної  системи  приміщень  Тернопільської  музичної школи №1 ім.В.Барвінського.

управлінню ЖКГ, благоустрою та екології скерували понад 53,8 млн грн на обслуговування житлового фонду, організацію благоустрою тощо.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,