02.05.2024

Мирну акцію на підтримку полонених військових провели у Тернополі

Креатор буд

Підтримати усіх полонених захисників вирішили у Тернополі. У місті вкотре захід на підтримку бранців кремля. Родичі і близькі виходять на мирні акції, аби стати голосом захисників. Адже із тими військовими, які перебувають у полоні, немає зв’язку. Про воїнів дуже мало інформації.

Андріана Бойчук — дружина військовополненого. Її чоловік Сергій служив у 10 бригаді. Захищав країну на Донеччині. Зник 14 липня. Що чоловік у полоні Андріана дізналась із телеграм-каналів. Додому чекає батька і маленький синочок.

Лариса Тучіна — тернополянка. Але вісім років тому пішла добровільно в “Азов”, потім до мобільного госпіталя Маріуполя, який переформували у 555-й гарнізонний. Вона прийшла на захід із фото. На ньому — хірург цього військового шпиталю.

Одразу після мирної акції у центрі Тернополя з’явилась інформація про ще один масштабний обмін. Додому повернули 108 жінок. Віримо, так буде із кожним. Тож підтримуйте наших хлопців і дівчат – поширюйте інформацію у соцмережах і головне – пам’ятайте про їхній подвиг.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,