27.07.2024

Молодики у Збаражі розпивали алкоголь та розважались під гучну музику в день похорону захисника

Креатор буд

У Збаражі компанія юнаків вживала алкоголь та розважалася під гучну музику у день похорону військового. Ситуація обурила місцевих і вони повідомили поліцію. Правоохоронці швидко встановили особи юнаків, які порушували громадський порядок.

Хуліганами виявилися місцеві жителі, їм по 19-21 рік, відзначили поліціянти. Хлопців запросили до відділення поліції та склали на них адміністративні протоколи відповідно до кількох статей КУпАП: 178 (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п’яному вигляді), 173 (Дрібне хуліганство) та 185 (Злісна непокора вимозі поліцейського). Водій автівки відповідатиме у суді ще й згідно зі статтею 130 (Керування транспортними засобами у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння).

Поспілкувалися із юнаками й представники територіального центру комплектування та вручили їм повістки.

На інцидент відреагував і Збаразький міський голова Роман Полікровський.

“Закликаю всіх людей, особливо молодь бути максимально свідомими того, що у нас в країні війна, гинуть люди і нам потрібно робити все, щоб здобути у ній перемогу. Особливо закликаю батьків говорити з дітьми про це, бо не завжди в молодому віці діти розуміють всю важливість ситуація, в якій перебуває наша країна. Неприпустимо в такий важкий час дозволяти собі такі необдумані кроки та поводитись негідно!”, — йдеться у повідомленні.



Джерело | Т1 Новини