25.04.2024

Меморіальну дошку воїну-добровольцю Ігорю Мельнику відкрили у Тернополі

Креатор буд

У пам’ять про героя і його подвиг. На вулиці Вербицького у Тернополі відкрили меморіальну дошку військовому-добровольцю Ігорю Мельнику. Чоловік пішов захищати Україну після початку повномасштабного наступу росії.

Ігор Мельник народився та виріс у Тернополі. Закінчив школу,  університет, пройшов строкову службу в армії, де здобув спеціальність розвідника. Згодом чоловік заснував власну справу, пов’язану з комп’ютерними технологіями. Тому на війні він став старшим розвідником оптичної розвідки.

На жаль, у травні чоловіка смертельно поранили. Він загинув під час артилерійського обстрілу у Запорізькій області. У воїна залишилися дружина Юлія, дочки Яна та Катруся.

Після загибелі Ігоря мешканці будинку, у якому він жив, зініціювали встановлення меморіальної дошки. Сьогодні її урочисто відкрили. Меморіал освятив священник. До церемонії відкриття долучився міський голова Тернополя Сергій Надал. Він відзначив, що такі люди як Ігор Мельник є цвітом нації, а після смерті стають ще й її ангелами-охоронцями. Він підмітив: Ігор жив як герой і загинув як герой.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,