23.04.2024

Новини компаній

Меморандум про співпрацю підписали компанія “Контінентал” та Тернопільський педагогічний університет

Ваша реклама

Меморандум про співпрацю підписали компанія “Контінентал Фармерз Груп” та Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка. Основна мета – розвиток партнерських відносин та взаємний обмін досвідом для спільних наукових результатів.

“Для нас дуже важливо мати такого партнера і розуміти, куди рухається наука та розвиток сільського господарства. З особистого досвіду знаю, що співпраця між бізнесом та навчальними закладами — це успішний фактор для обох сторін. Сподіваюся на те, що ми будемо працювати в тих напрямках, які визначили сьогодні, а також знайдемо нові”, — наголосив генеральний директор компанії “Контінентал Фармерз Груп” Георг Фон Нолкен.

Меморандум покликаний зміцнити та розвинути співпрацю закладу вищої освіти і Компанії в кількох областях. Це консультування, навчання, передача взаємного досвіду, спільна участь в професійних заходах. У планах також проведення семінарів, тренінгів та конференцій.

Загалом співпраця аграріїв і університету триває уже близько трьох років. Раніше для проведення досліджень “Контінентал” придбав для навчального закладу сучасну техніку — цифровий йономір, ваги та інше лабораторне обладнання.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,