20.04.2024

Мандруйте разом із «Тернопіль1»: на телеканалі стартувала нова туристична програма

Креатор буд

Яка вона — Тернопільщина туристична та чим може здивувати? Про це віднедавна усі охочі можуть дізнатись переглядаючи програму “Мандри” на телеканалі “Тернопіль1”.

Її ведуча Олена Осінська зізналася, надзвичайно любить подорожувати, а ще більше ділитись враженнями від побаченого. Тому у поїздках вона завжди фіксувала найкращі миті на смартфон. Зараз же Олена має можливість передати свої емоції через зображення на телеекранах глядачів.

Як відзначила Олена Осінська, це її перший досвід телевізійної ведучої. До того вона знімала подорожі на свій канал у ютубі.

У першому випуску програми наша знімальна група помандрувала у Збараж. Це місто входить в перелік населених пунктів України із найбільшою кількістю історичних пам’яток. Цікаві факти саме про них розповіла ведуча. А крім старовинних локацій, у випуску глядачі побачили справжній “Прованс” на Тернопільщині – лавандове поле у селі Зарубинці.

Зйомки програми “Мандри” досі тривають. Отож ви можете пропонувати цікаві, незвичні локації у своєму місті чи селі. А також порадити Олені спікерів і дослідників, які зможуть про них детальніше розповісти.

Перший сезон «Мандрів» знімали на Тернопільщині. Згодом Олена планує показати глядачам всю Україну.

Поринути у світ мандрів нашим краєм глядачі можуть щовівіторка о 19:30 на телеканалі “Тернопіль1”.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,