29.03.2024

Мама Максимка Антонишина зі СМА похвалилася успіхами сина за рік після введення уколу Zolgensma

Креатор буд

Рік після введення дороговартісних ліків. Мама хлопчика зі СМА Максимка Антонишина показала, як змінилося життя її сина після отримання уколу Zolgensma. З того часу минуло рівно 12 місяців. Новітній препарат дозволив хлопчику опанувати нові вміння та навички.

Юлія Антонишин-Леськів опублікувала відео з досягненнями малюка. Судячи з кадрів, Максимко вже вміє стояти з опорою та намагається ходити з допомогою спеціалістів. Окрім цього, хлопчика не перестають реабілітувати в досвідчених фахівців.

“Згадуючи минуле, які фізичні можливості мала дитина, результат неймовірний. І це лише за рік. Ніби багато часу пройшло, вірно? Але для СМА та відновлення організму це дуже мало. Тому все тільки починається. Віримо і молимось за здорове майбутнє для сина, за мир та спокій для нашої рідної України та кожного з Вас! Бережіть себе! Мирного нам неба!

Дякуємо усім Вам за все , що Ви зробили для нашого сина! Без Вас таких результатів , які ми маємо не було б. Ви подарували для Макса майбутнє! Цінуємо кожного!”, — відзначила мама Максимка.

 

 



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,