25.04.2024

Маленькі тернополяни намалювали і передали в храм особливу картину

Креатор буд

Для тернопільських малюків організували свято на подвір’ї церкви Положення Ризи Пресвятої Богородиці. Ігри, розваги та конкурси – усе для дітей.

Ініціювали проведення заходу у Тернопільському осередку громадської організації «Асоціація жінок України «Дія». Для настрою – кожному учаснику створили унікальний образ за допомогою аква-гриму.

Діти разом малювали картину, яка залишиться в храмі. На звороті організатори написали імена всіх, хто долучився до створення полотна.

Для дітей підготували і активну розважальну програму з конкурсами і призами. Також всі дітки отримали солодкі подарунки.
Генеральний директор БФ «Міжнародний фонд добрих людей» Ігор Костюк зазначив, зараз в час карантину діти потребують активного живого спілкування.

Свято ж для маленьких тернополян провели на вулиці і в період, коли ситуація із захворюваністю на ковід послаблена, зауважили організатори. Голова тернопільського осередку ВГО «Асоціація жінок України «Дія»» Ольга Шахін підкреслила, таким чином хотіли в такий непростий час подарувати гарні радісні емоції для дітлахів.

Також учасники свята разом помолилися і попросили здоров’я для всіх діток, які хворіють і переживають непрості часи.
Саме тому організатори планують проводити такі заходи і надалі. Все це для того, аби навіть в такі непрості часи діти були щасливими.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: ,