05.05.2024

Маленькі переселенці зробили смаколики для українських захисників

Креатор буд

Печиво для військових від маленьких переселенців. У ресторані “Арт Авеню” малі біженці розфарбовують випічку для українських захисників.

Аби виготовити печиво для військових у ресторан “Арт авеню” прийшли 12 малюків. Це переважно діти, які втікаючи від війни, опинились у Тернополі. Тут для них заздалегідь зробили близько 60-ти заготовок імбирно-медового печива. Тому малеча його розфарбовує сперціальною глазуррю. У цьому їм допомагають старші.

“Ми годуємо дітей вже місяць і я вирішив їх потішити і відволікти від того, що твориться в країні, організувати невеличкий майстерклас. Готове печиво передамо військовим”, — відзначає власник ресторану Едуард Ковч.

Як відзначила шеф-кухарка закладу Наталя, малюки малюють айсенгом. Це білок з цукровою пудрою.

Діти стараються, оскільки знають – це печиво волонтери обов’язково передатуть нашим військовим. Таким чином, хочуть показати всю любов та підтримку на яку здатні. Разом із цим печивом передають і свої побажання для військових.

За день діти самотужки зробили понад 50 пряників, бо хочуть, щоб українські бійці знали – у них тут вірять та чекають із перемогою.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,