28.04.2024

Новини компаній

“Максимум” — це стиль життя: мережа магазинів дверей та вікон перемогла у конкурсі “Народний бренд”

Креатор буд

Мережа магазинів дверей та вікон здобула перемогу у конкурсі “Народний бренд” виборола перемогу в конкурсі “Народний бренд”.

Співпраця з провідними представниками віконно-дверної індустрії, які вирізняються виробництвом трендових та ексклюзивних моделей з виготовленням під індивідуальний розмір та дизайн, дала можливість мережі магазинів “Максимум” вибороти звання “Народного бренду” вже вдруге з поміж 82 конкурентів. Отримавши понад тисячу голосів від своїх задоволених клієнтів.

“Нам приємно отримати цю перемогу і ми хочемо щиро подякувати усім, хто довірився нам. Ця нагорода результат нашої плідної роботи, — відзначила бізнес-коуч, фінансистка мережі магазинів “Максимум” Оксана Шевчук. — Наш лозунг “Максимум — це стиль життя”. Це така приємна “вишенька” на торті сьогодні”.

Вже понад 18 років мережа магазинів займається продажем дверей та вікон і є представником провідних виробників металопластикових та алюмінієвих конструкцій, міжкімнатних дверей, гаражних воріт, ролетів та жалюзів.

“Основна місія нашого бренду — дарувати тепло, затишок в оселі наших клієнтів, робити родини тернополян і не тільки тернополян щасливими. Основна цінність нашого бренду — автентичність, накопичений роками досвід, гнучкість, адаптивність до умов сьогодення, висока працездатність команди, акцент на якості, на сервісному обслуговувані наших клієнтів, завжди приємно, коли люди повертаються до нас знову, рекомендують нас вони близьким і друзям”, — заявила Оксана Шевчук.

А щоб бути кращими — потрібно постійно розвиватись. На сьогодні мережа магазинів “Максимум” налічує понад 30 салонів, які успішно функціонують і реалізовують свою продукцію на заході України: у Тернопільській, Івано-Франківській, Львівській, Рівненській і Хмельницькій областях. Директор мережі Володимир Максимяк наголосив, сьогодні, як ніколи важливо працювати для економічного розвитку країни.

“Діяти за будь-яких обставин, вірити в себе і в свій продукт. І зараз не найлегший час для стартапу, але молодим підприємцям потрібно ставати, розвиватись, рухатись, робити усе, щоб піднімати економіку нашої держави. І йти до спільної перемоги”, — підкреслив директор мережі магазинів “Максимум” Володимир Максимяк.

У мережі магазинів “Максимум” роками роблять усе, щоб придбані двері, вікна та інші супутні товари задовільняли пртреби клієнта.



Джерело | Т1 Новини