19.04.2024

Люди об’єднались у “Кулінарний десант” і роблять тушонки для бійців у селі на Тернопільщині

Ваша реклама

Український гумор, монологи про життя і гастролі Україною. Таким до війни було життя актора Володимира Ковцуна, якого більше знають як  “Владзьо”. Ще кілька тижнів тому гуморист виступав на сцені, а тепер – купує та ріже свиней. З м’яса роблять тушонки, які відправляють нашим бійцям на передову. Допомагає ціла громада.

Володимир каже, долучаються до волонтерства звідусіль – небайдужі українці допомагають фінансово. Кидають гроші на рахунок. Кожен на своєму місці та працює задля перемоги нашої країни.

Володимир разом із однодумцями доправив кулінарному десанту нову партію свинини. На місцевій кухні працюють усі охочі. До волонтерства долучились місцеві вчителі, вихователі садочка. Приходять на допомогу люди з усієї громади. З м’яса місцеві господині роблять тушонки. Туди додають квасолю, гречану кашу або рис. Виходить сито,калорійно і по-домашньому смачно, каже директорка школи Наталія Липка.

Окрім тушонок кулінарний десант готує вареники, пече пиріжки та солодощі, які теж відправлять на передову. Збираються тут щоранку о 8.00 ранку.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,