16.04.2024

“Любов і блогери”: у Тернополі презентували фільм з інтернет-зірками та відомими акторами України

Ваша реклама

“Любов і блогери” в кіно. Стрічку про сучасні тренди репрезентували у Тернополі. Вперше спробували себе в жанрі кіно – відомі вітчизняні інтернет знаменитості. А саме зірки інстаграму і тік току: Анастасія Єлисеєва, Богдан Шелядук, Роман Свичкоренко, а також актори Ольга Сумська, Назар Задніпровський, Тамара Яценко та інші.

Працювали над стрічкою пів року, за цей короткий час вдалося створити бажаний продукт. Події  відбуваються в провінційному містечку Кагаплик. Де напередодні виборів мер-корупціонер запрошує п’ятьох блогерів, щоб вони допомогли виправити його репутацію. Тоді і починаються пригоди головних героїв. Режисер Євген Таллер розповів: назва стрічки асоціюється із відомим фільмом минулого століття “Любов і голуби”.

Що цікаво, під час зйомок професійні актори працювали з новачками, та команда відразу згуртувалася, тож проблем на майданчику не було. Блогер Богдан Шелудяк поділився, що увесь колектив працював на одній хвилі.

У фільмі розповідається декілька реальних історій з життя змінальної групи. Вони і лягли в основу сценарію.  Режисер розповідає, кастинг проводили відповідально, обирали серед 50-ти блогерів. Головний критерій, аби герої не боялися експерементувати і були собою. Сценаристи прагнули показати, що українське кіно має чим похизуватися.

Нагадаємо, у Тернополі замість дипломної роботи випускники представили стрічку.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,