23.04.2024

Лекції з військової справи започаткував тернополянин Володимир Горон

Ваша реклама

Обізнаність у військовій справі. Це те, що зараз не завадить жодному українцю чи українці. Саме тому тернополянин Володимир Горон почав проводити лекції, які поглиблюють військові знання.

Його навчальний курс стартував із інформації про коптерну справу. З лютого чоловік звільнився з війська, але вирішив передавати іншим знання і досвід. Тему для першої лекції обрав невипадково, бо служив у підрозділі, який працював на коптерах. Такі самі навчання проводив у батальйоні і це давало гарний ефект.

Робити усе необхідне для перемоги – сьогодні пріоритет для всіх українців, переконаний Володимир. І військові знання у цьому дуже важливі, переконаний чоловік.

“Дуже багато людей в країні розраховують, що держава візьме, приведе, посадить і навчить. То так не завжди відбувається і ти маєш сам подбати. Якщо розумієш, що йдеш на війну, то трошки подбати про свою кваліфікацію.

Чимало курсів можна знайти в інтернеті, безкоштовних так і платних. Різні вишколи проводять приватні особи, організації. Тобто можливості здобути військові знання є, наголошує Володимир. А переоцінити їхню важливість на фронті – неможливо.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,