07.05.2024

Легкі наплічники й канцелярське приладдя отримали потребуючі діти в Тернополі

Креатор буд

Радість та дитячий сміх. Сьогодні у такій атмосфері маленькі школярі отримали своє перше приладдя для навчання. Такий захід відбувся у Тернополі до Дня знань.

До першого вересня Тернопільська міська рада за координації Управління сім’ї, молодіжної політики та захисту дітей з нагоди початку нового навчального року проводить комплекс заходів.

У рамках виконання Програми підтримки та захисту прав дітей Тернопільської міської територіальної громади на 2022-2024 роки сформували для відповідних категорій подарункові набори, що включають в себе письмове приладдя, канцелярські інструменти та легкі наплічники. Набори отримали діти, котрі цього насправді потребують, розповіла начальниця управління сім’ї, молодіжної політики та захисту дітей Тернопільської міської ради Христина Білінська.

Пакунки отримали більше 140 школярів, це сприятиме їхньому освітньому розвитку та покращить умови для освітнього процесу.

Семирічна Наталя Марчук, цього року пішла в другий клас. Дуже задоволена шкільним приладдям, яке отримала. У рюкзаку — пенал, зошити, фарби, альбом, кольоровий папір, фломастери та олівці. Дитячі емоції — у сюжеті.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,