28.04.2024

Київський кавалер обікрав батьків тернопільської школярки на десятки тисяч гривень

Креатор буд

Раніше судимого чоловіка поліцейські підозрюють в крадіжці грошей. 32-річний уродженець столиці навідувався в гості до подружки-школярки з Тернополя. Під час одного з візитів, коли дівчина була на кухні, зловмисник привласнив кошти сім’ї.

Про крадіжку грошей правоохоронцям повідомила матір дівчини. Жінка заявила про те, що хтось проник в їхню квартиру, ймовірно, шляхом підбору ключа, та виніс усі збереження, а це 10 000 американських доларів, 1000 євро та 30 000 гривень.

Встановлюючи обставини крадіжки, співробітники карного розшуку, з‘ясували, що в квартиру зловмисник не проник, а його привела донька потерпілих, адже дівчина зустрічається із 32-річним раніше судимим чоловіком. Як зізналася школярка, кавалер неодноразово бував з нею у помешканні й бачив, звідки вона бере батьківські кошти. У день, коли сталася крадіжка, молодик теж був у квартирі. Дівчина згадує, що декілька разів він ходив начебто в туалет в той час, коли вона була на кухні.

Потерпілі декілька днів між собою з’ясовували, куди могла подітися така велика сума грошей, адже донька не зізнавалася про гостювання кавалера. Розповіла вона це поліцейським.

Правоохоронці встановили, що до крадіжки причетний 32-річний уродженець Києва. До слова, в минулому судимий за розбійний напад. Чоловік зізнається, що вкрав гроші, проте каже, що сума була меншою. Крадене він витратив на власні потреби.

Поліція вирішує питання про оголошення підозри та обрання запобіжного заходу.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,