26.04.2024

Кращим спортсменам Тернопільської громади призначатимуть щомісячні стипендії

Креатор буд

Фото з мережі Інтернет

За здобутки у спорті. Щомісячні стипендії призначатимуть 20 кращим спортсменам Тернопільської громади. Таке рішення прийняли на засіданні виконкому Тернопільської міської ради.

Стипендію у розмірі 2500 гривень призначатимуть персонально талановитим спортсменам, які є чемпіонами, призерами чемпіонатів, першостей світу, Європи, України, Всеукраїнських, міжнародних, інших змагань, турнірів тощо з олімпійських, параолімпійських та дефлімпійських видів спорту, сприяють уславленню громади на всеукраїнському і міжнародному рівнях.

Підставою для призначення стипендії, згідно з документом, є відповідне клопотання з інформацією про результати участі в змаганнях спортсменів. Запропонувати кандидатів на здобуття стипендії можуть тренери спортсменів, спортивні федерації, асоціації, спілки тощо (осередки Всеукраїнських спортивних федерацій, асоціацій, спілок тощо), фізкультурно-спортивні установи, заклади та організації, законні представники спортсмена (з пред’явленням оригіналів документів та поверненням заявнику). Спортсмен може висунути свою кандидатуру на встановлення стипендії самостійно. Відбір серед кандидатів на здобуття стипендії здійснюватиме спеціальна комісія, склад якої затверджено виконавчим комітетом Тернопільської міської ради.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,