25.04.2024

Компанія “Bosch Siemens” у Тернополі визнана кращою серед магазинів побутової техніки

Ваша реклама

Вони два роки на ринку Тернополя, а вже визнані кращими. Салон побутової техніки “Bosch Siemens” – переможці конкурсу “Народний бренд”. За них проголосували у номінації “Магазин побутової техніки”. Покупці відзначили якість послуг, надійність товару та значний термін гарантії.

“Ми дякуємо кожному клієнту, який віддав голос за наш салон і нашу компанію “Bosch Siemens”, — відзначив керуючий менеджер салону “”Bosch Siemens” Сергій Горощук. — Як сказав великий винахідник, засновник компанії Роберт Бош “Краще втратити гроші, ніж довіру”. Довіра клієнтів для нас найважливіша.

Саме тому у компанії дбають про те, аби покупці отримали найкраще. Перевага “Bosch Siemens”, зокрема і тернопільського салону, у тому, що тут надають додаткову гарантію. Це чотири роки на велику побутову техніку і два роки — на дрібну. Лише тут клієнт отримає 10 років гарантії на новітні інвенторні двигуни і компресори. У компанії наголошують, що уся техніка бренду споживає мінімум електроенергії. Саме тому зараз все більше покупців обирають прилади від Bosch.

“Найактуальніша продукція від “Bosch Siemens” — це звичайно посудомийні машини. Вони займають перше місце в світі протягом декількох років. Зараз дуже актуальні сушильні апарати, які споживають мінімум енергії. Це дуже актуально і з нашою погодою — всім потрібно”, — пояснив Сергій Горощук.

Пральні і сушильні машини, холодильники, блендери, кавові машини і багато іншого, все що потрібно для кухні і чистоти оселі. У “Bosch Siemens” – найширший асортимент товарів. Практично всі вони представлені в салоні по вул. Крушельницької. Для компанії важливо, аби клієнти отримали бажане, а головне – якісне, тому тут практикують індивідуальний підхід і мають постійних покупців.

А ще важливо, що компанія не зупинила роботу в час війни забезпечуючи робочі місця, тим самим тримаючи економічний фронт. Крім того, пріоритет – підтримка ЗСУ.

“З кожного продажу 10% ми перераховуємо на ЗСУ і надаємо будь-якому військовослужбовцю. Тож “Bosch Siemens” надає суттєву знижку військовим.

Зважаючи на реалії сучасності, в компанії розуміють, що зараз важливо дбати про екологію та енергоефективність. З кожним роком і кожною новою моделлю, запевняють виробники, продукція “Bosch Siemens” буде ще більш економною, функціональнішою і зручнішою у використанні.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,